Referat af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Toften afholdt d. 9. april 2015 kl. 08.00

Sted: Hos Inge
Deltagere: Ole, Jesper, Stephan, Hans og Inge

Nyvalgt bestyrelsesmedlem Hans Bak, Langevænget 9 blev budt velkommen i grundejerforeningen

Konstituering: Formand : Stephan (valgt på Generalforsamlingen)

Næstformand : Inge

Kasserer : Jesper

Sekretær : Inge og Stephan i forening

Best. medlem : Hans og Ole

Forslag til vedtægtsændring af §6 stk. 1 blev godtaget til godkendelse på den Ekstraordinære Generalforsamling den 7. maj 2015 kl. 19 på Hyllehøjskolen

Vi skal have kontaktet Jørgen Knudsen, Middelfart Kommune, for at klarlægge nøjagtigt, hvilke græsarealer, der er kommunens ansvar at vedligeholde incl. vejtræerne langs Toften samt for igen

at påpege vandlunken v/ Friskolen.

Vi skal have kontaktet LIFA for at få en plan over gadelamper (med angivelse af pæretyper!) langs de stier, som grundejerforeningen skal vedligeholde.

Vi skal have kontaktet Jeff på Langevænget 27, som har lovet at holde øje med disse gadelamper og skifte pærer, når påkrævet. Jeff skal så have et lille lager af de nødvendige pærertyper.

Bestyrelsen vil indhente tilbud fra flere på græsslåning til næste år !

Ang. hegnet ved Laksevænget 1 langs Toften, er Jesper, Ole og Inge ved nærmere eftersyn blevet enige om at stille et mindre planteprojekt i bero indtil Ole har talt med Jørgen Knudsen, da vi alligevel mener det er kommunens jord og opgave, og dermed ellers kunne danne præcedens for lignende krav fremover. Stephan giver husejeren besked herom.

Næste Møde : Tirsdag, den 26. maj 2015 kl. 08.00 hos Hans (mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Joomla templates by a4joomla